Treenaamo

Valmennustoimintamme laatu ja ammattiosaaminen rakentuu vankalle pohjalle, sillä jo 90-luvulla aloitimme kuntosalitoiminnan Kauppakeskus Zeppeliinissä Pohjois-Pohjanmaalla. Olemme palvelleet asiakkaitamme nyt siis jo yli kaksi vuosikymmentä. Onnistumisemme on vaatinut kärsivällisyyttä ja intohimoa, mutta kokemus puhuu.

Meiltä kysytään päivittäin, kuinka saisin timmin vartalon, isommat lihakset, virkeyttä arkeen, apua painonhallintaan tai ylipäätään terveellisemmän elämän. Näihin kysymyksiin vastaamme laadukkaalla ja monipuolisella palveluvalikoimallamme, johon kuuluvat verkkovalmennus, pienryhmävalmennus, personal training, ravintovalmennus ja liikuntakeskuspalvelut. Treenaamo.fi on olemassa juuri sinua ja sinun tavoitteitasi varten.

Kokeile ja totea itse kuinka toimivaa ja helppoa tavotteidesi saavuttaminen voi olla!

Vaikka valmennuksemme ovat verkkopohjaisia, se ei tarkoita, ettemme olisi läsnä tai vastaamassa kysymyksiisi. Meidän lupauksemme on vastata niihin kaikkiin. Kun sinä onnistut tavoitteissasi, me koemme onnistuneemme työssämme!

Treenaamo.fi on Kuntomo Oy:n omistama valmennusportaali. Liikuntakeskus Kuntomo on toiminut Kauppakeskus Zeppeliinissä Pohjois-Pohjanmaalla jo yli 20 vuotta.

Verkkovalmennuksemme

Halusimme tuoda suositut valmennuskonseptimme aivan jokaisen ulottuville – asuinpaikasta riippumatta.

Siksi olemme paketoineet tehokkaat ja supersuositut valmennuksemme verkkoversioiksi. Ei siis ole väliä, missä asut. Voit silti nauttia tuloksekkaista ja kannustavista verkkovalmennuksistamme.

Meiltä löydät Suomen kattavimman valikoiman toimivia verkkovalmennuksia – jokaiseen tavoitteeseen!

Kaipasitpa sitten apua painonpudotukseen, ryhtiä ruokavalioon tai vaikkapa uuden treeniohjelman, meiltä löydät ratkaisun. Voit osallistua verkkovalmennukseen mistä vain ja nauttia matkallasi ryhmän tsempistä sekä valmentajatiimin tuesta!

Verkkovalmennuksemme toimivat seuraavasti:

  • Valitse sinulle sopivin valmennuspaketti.
  • Jos olet epävarma siitä, mikä olisi sinulle paras valmennuspaketti, voit aina kysyä huoletta meiltä neuvoa vaikkapa chatissa!
  • Heti maksun suoritettuasi saat materiaalit sähköpostiisi.
  • Saat mahdollisuuden päästä motivoivaan sisäpiiriimme – Club Treenaamon jäseneksi.
  • Pidemmät valmennuspaketit sisältävät lisäksi elinikäisen pääsyn valmennusryhmän omaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat nauttia muiden ryhmäläisten vertaiskokemuksista ja valmentajatiimin tuesta.

Valikoimastamme löydät kattavasti verkkovalmennuksia.

Voit aloittaa kaikki verkkovalmennuksemme koska vain se sinulle parhaiten sopii!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna