Elämäsi kuntoon -valmennus

69,00 

Elämäsi kuntoon -verkkovalmennus on räätälöity Sinulle, 35-55 vuotias nainen, joka haluat kiinteytyä ja voida paremmin. Voit harjoitella omassa tahdissa sekä opit parantamaan ruokailutottumuksia. Ohjelmassa on huomioitu arjen kiireen asettamat haasteet.

Verkkovalmennuksen kuukausimaksu on NYT SUPEREDULLINEN 49€/kk sunnuntaihin 7.7. saakka. Voit halutessasi päättää valmennuksen milloin vain jolloin valmennuksesi päätetään meneillään olevan valmennuskuukauden loppuun ja kuukausiveloitus loppuu siihen.

Osasto:

Kuvaus

Elämäsi kuntoon -verkkovalmennus on räätälöity Sinulle, 35-55 vuotias nainen, joka haluat kiinteytyä ja voida paremmin. Voit harjoitella omassa tahdissa sekä opit parantamaan ruokailutottumuksia. Ohjelmassa on huomioitu arjen kiireen asettamat haasteet.

Valmennuksen sisältö

Laadimme Elämäsi kuntoon – verkkovalmennukseen osallistujille harjoitusohjelman ja ruokavaliorungon, joiden avulla harjoittelet tuloksellisesti omassa tahdissa ja syöt terveellisesti. Treenit soveltuvat myös kotona tehtäväksi (pienvälineet esim. käsipainot tai kuminauha ovat suotavia, mutta ilmankin pärjää), ovat lyhyitä, helppoja ja nopeita, painonhallintaa ja kiinteytymistä tukeva + energiaa sekä virtaa arkeen antavia.

Ruokavaliorungon avulla sinun on helppo rytmittää päivän ruokailut tukemaan treenejäsi ja tavoitettasi. Ravitsemusohjeet sopivat koko perheen tarpeisiin. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta ruokaa, jonka tarvikkeet löytyvät lähikaupasta.

Valmennuksessa saat:

 • Tavoitettasi tukevan, säännöllisesti päivittyvän harjoitusohjelman (aloittelijalle ja edistyneelle oma versio)
 • Tavoitettasi tukevan ruokavaliorungon, jota on helppo noudattaa
 • Tekniikkavideot lihaskuntoharjoittelun tekniikoihin
 • Yksityisen kanavan keskusteluun ja tukeen valmentajien kanssa (FB-ryhmä)

Motivoiva yhteisö ja valmennus auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Elämäsi kuntoon -verkkovalmennus on Sinulle, joka tunnistat näistä itsesi:

 1. “Elämänmuutosprojektini alkaa usein hyvin, mutta yleensä jo parin viikon jälkeen kohtaan vastoinkäymisiä, joiden vuoksi koko projektini päättyy ja palaan takaisin lähtöruutuun.”
 2. Haluaisin kyllä muuttaa pudottaa painoa/syödä terveellisemmin/kiinteytyä mutta arjessani on juuri nyt niin paljon kaikkea (töitä, lapset, harrastukset, jne.), että muutoksen tekeminen tuntuu täysin mahdottomalta.”
 3. Tiedän kyllä paljon asioita treenistä ja syömisestä, mutta en millään onnistu noudattamaan niitä kiireisessä arjessani.”
 4. “Olen lukenut paljon ravinnosta, liikkumisesta mutta en oikein tiedä mikä on oleellista ja mikä ei ja mistä tässä kaikessa pitäisi aloittaa.”
 5. “Olin kyllä nuorempana hyvässä kunnossa mutta viimeiset vuodet ovat olleet niin kuormittavia töissä ja kotona, että itsestäni huolehtiminen on jäänyt kokonaan taka-alalle.”
 6. “Kaipaan yhteisön tukea ja jonkun, jolta kysyä apua ja saada vertaistukea.”
 7. “Haluaisin hankkia itselleni apua ravinnon, treenin ja elämäntapojen kanssa mutta yksilövalmennukset ovat aivan liian kalliita.”
 8. “Haluan treenata omassa aikataulussani ja enkä tahdo noudattaa mitään pilkuntarkkaa aikataulua tai punnita ruokia.”

Osallistuminen onnistuu nettiyhteyden avulla juuri sieltä missä olet. Sisältö on auki kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten voit osallistua juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Verkkovalmennuksen kuukausimaksu on NYT SUPEREDULLINEN 49€/kk sunnuntaihin 7.7. saakka

HUOMIOITHAN, että otamme ryhmään vain rajallisen määrän osallistujia ja verkkovalmennuksen hinta on erityisen edullinen. 

Valmennuksen hinta on kuukausihinta, jonka ensimmäisen erän maksat verkkokaupassa.Voit päättää valmennuksen milloin vain jolloin valmennuksesi päätetään meneillään olevan valmennuskuukauden loppuun ja kuukausiveloitus loppuu siihen.

Valmentajat: personal trainer Anna Ruostepuro ja ravintovalmentaja Katja Kesti