JOOGA -verkkokurssi kotiisi

59,00 

Kiinnostaako jooga, muttet tiedä mistä alkaa? 

Tervetuloa mukaan joogakurssille. Tämän verkkokurssin avulla opit joogan salat ammattilaisen ohjeistuksessa. Kahdeksan erilaisen videoidun joogatunnin aikana opit joogaamaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

Miten saisin alaspäin katsovassa koirassa kantapäät lattiaan
Mitä kautta kurkottaisin Trikonasanassa käden lattiaan
Miten saisin pinnistettyä jalat suoraksi lattialla istuessa
Osallistu verkkojoogakurssille, niin selviää, että
➡️ kantapäitä ei tarvitse saada lattiaan
➡️ käden paikka asennossa on epäoleellista ja
➡️ helpotetaan asentoa niin paljon, että se onnistuu.

Jos et ymmärtänyt mitään yllä olevasta, voit silti osallistua verkkojoogakurssille. Ja pian ymmärrät kaiken tämän ja paljon muuta.

Joogakurssi sisältää:

 • Videoidut tunnit: Yhteensä 8 harjoitusta, yhden harjoituksen kesto 75min (siis yht. 10h ohjattua joogaa) + extratuntina sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla.
 • Kirjalliset ohjeet: Jokaisesta harjoituksesta  kirjallinen muistio eli info asanoiden hyödyistä. Mitä erityistä huomiotavaa on ja kirjalliset ohjeet ohjelmaan, mitä tehtiin.

Kurssin harjoituksia varten et välttämättä tarvitse mitään välineitä. Joogamatto, kaksi joogatiiltä ja joogavyö ovat välineet, jotka voit halutessasi hankkia. Joissain harjoituksissa voit halutessasi käyttää apuna vilttiä, pyyhettä tai tyynyä.

Mallivideo:

Osasto:

Kuvaus

Hyvinvointia keholle, mielelle ja sielulle, Jooga sopii kaikille. 

Tämän verkkokurssin avulla opit joogan salat ammattilaisen ohjeistuksessa. Kahdeksan erilaisen videoidun joogatunnin aikana opit joogaamaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

Joogakurssi sisältää:

 • Videoidut tunnit: Yhteensä 8 harjoitusta, yhden harjoituksen kesto 75min (siis yht. 10h ohjattua joogaa) + extratuntina sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla.
 • Kirjalliset ohjeet: Jokaisesta harjoituksesta  kirjallinen muistio eli info asanoiden hyödyistä. Mitä erityistä huomiotavaa on ja kirjalliset ohjeet ohjelmaan, mitä tehtiin.

Videoiden sisältö:

 • seisoma-asanat, jalkapohjatyöskentely
 • eteen- ja taaksetaivutukset
 • lantion avaukset / lonkan liikkuvuus
 • lempeä jooga
 • lapatuki ja yläraajojen työskentely asanoissa,
  vuorosierainhengitys
 • ylösalaiset asanat eli inversiot
 • keskivartalon herätys ja vartalon kierrot
 • vinyasa jooga ja Ujjayi-hengitys

Joogakurssin on suunnitellut ja rakentanut yli kaksikymmentä vuotta alalla ollut Merja Turunen. Hän on mm. Joogaopettaja (Registered Yoga Teacher 200h), ryhmäliikuntaohjaaja (FAF), kuntosalivalmentaja (Trainer4You), sointukylvettäjä & äänimaljahoitaja. Joogan parissa hän ollut jo viisitoista vuotta. Nyt tämä kaikki tietotaito on kasattu aloittelijallekin sopivaan muotoon laadukkaiden video-ohjattujen joogatuntien ja kirjallisten ohjeiden muodossa. Tällaista pakettia ei ole tarjolla muualla!

Jokaisen tunnin teema kertoo osa-alueesta, johon tunnilla keskitytään. Jokainen tunti on kuitenkin tasapainoinen harjoitus, eli esimerkiksi seisoma-asana -tunnilla tehdään liikkeitä myös istuen ja makuulla. Ja koska yksi asana voidaan lukea moneen ryhmään (esimerkiksi Prasarita Padottanasana sekä seisoma-asanaksi, eteentaivutukseksi että inversioksi), samat asanat toistuvat kurssin eri tunneilla. Teemojen myötä saat niihin aina uutta tulokulmaa. Jokaisesta harjoituksesta saat pienen muistion, eli tiivistelmän siitä, mitä huomioitavaa harjoituksessa on ja mitä liikkeitä tunnilla tehtiin.

Osallistuaksesi kurssille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Jooga säännöllisesti tehtynä hellii selkärankaa ja niveliä, mutta akuutit ranne-, polvi-, selkä- ja muut nivelvaivat on hyvä parannella kuntoon ennen kurssille osallistumista. Kurssi ei sovellu raskaana oleville.

Ostaessasi tuotteen sinulla on katseluoikeus tuotteen videoihin minimissään 6kk ostoksesta.