Kahdessa kuukaudessa vahvempi ja fitimpi

29,90 

Kuntoon kahdessa kuukaudessa!
Ei turhia kitudieettejä, ei pussikeittoja. Tämän valmennuksen aikana opit syömään oikein, harjoittelemaan oikein ja nauttimaan reeneistä. Valmennus sisältää tarkat ravinto-ohjeet jokaisella ruoalle ja harjoitusohjelman koko valmennuksen ajaksi. Harjoitusohjelma jakautuu kolmeen hieman erilaiseen harjoitusjaksoon, joiden tarkoituksena on nostaa treenin rasittavuutta hiljalleen ylös viikko viikolta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Harjoitusohjelma jakautuu kolmeen hieman erilaiseen harjoitusjaksoon, joiden tarkoituksena on nostaa treenin rasittavuutta hiljalleen ylös viikko viikolta. Treeneissä tehdään pääasiassa raskaita moninivelliikkeitä hieman lyhyemmillä toistomäärillä, sekä hieman eristävämpiä apuliikkeitä pidemmillä toistomäärillä. Mikäli jokin ohjelmassa määritetty liike ei sinulle sovi niin käytä apuna lopusta löytyvää korvausliikelistaa.

Ruokavalio on suunniteltu siten, että laskennallisesti olet sen aikana pienessä kalorivajeessa, mikäli aineenvaihduntasi toimii normaalilla tasolla. Kyseessä ei ole mikään ihmedieetti, minkä aikana sinusta kuoriutuu 10 kiloa rasvamassaa pois vaan ruokavaliota noudattamalla pudotat painoa hitaasti ja järkevästi. Lähtötilanteesi vaikuttaa paljon siihen, mihin suuntaan ruokavalio sinua vie. Suurimmalla osalla paino lähtee hitaaseen laskuun, mutta mikäli aineenvaihduntasi pyörii hitaalla, voi paino lähteä pieneen nousuun ensimmäisten viikkojen aikana, jonka jälkeen suunta on taas takaisin alaspäin kun aineenvaihdunta normalisoituu. Kalorivajeesta huolimatta voit huomata positiivisen muutoksen myös lihasmassan lisääntymisessä, mikäli ruokavalio ja treeniohjelma muuttavat normaaleja rutiinejasi isostikin! Kiteytettynä tämä tarkoittaa että lähtötilanteestasi huolimatta voit olla 8 viikon jälkeen tyytyväisempi peilikuvaasi, mikäli olet noudattanut ohjeita säntillisesti.

Paketti sisältää:

  • Kahden kuukauden jakson ajalle mukautuvan harjoitusohjelman kuntosalille
  • Helpon ja terveellisen ruokavalion

Saat harjoitusohjelman ja ruokavalion sähköpostiisi heti maksutapahtuman jälkeen.

Lisätiedot

Sukupuoli ja paino

Mies yli 70kg, Mies yli 80kg, Mies yli 90kg, Nainen yli 50kg, Nainen yli 60kg, Nainen yli 70kg