Treenaamo Ravinto-opas

4,90 

Ravinto-opas on helppo ja monipuolinen startti parempaan ravitsemukseen. Opit laskemaan energiantarpeesi, ymmärrät ravintoaineiden merkityksen ja saat suomalaisen ravintosuosituksen mukaisen ohjeistuksen ruokailuusi. Lisäksi ravinto-oppaassa on esimerkkiruokavalioita, joilla pääset alkuun suunnitellaksesi itsellesi sopivan päivittäisen ruokarytmin ja sisällön. Usein kysyttyä -osiosta löydät ravintovalmentajan vastauksia tyypillisiin ravitsemuksellisiin haasteisiin ja pääset näiden kautta mahdollisesti murtamaan uskomuksia ravinnostasi.

Osasto:

Kuvaus

Tämän ravinto-oppaan tarkoitus on antaa Sinulle perustietoa energiantarpeestasi, auttaa ymmärtämään energiankulutustasi, kertoa ravintoaineiden merkityksestä ja opastaa sinua helposti ja yksinkertaisesti tarkastelemaan omaa energiansaantiasi. Lisäksi opas antaa sinulle suomalaisten ravintosuositusten mukaisia ohjeita ja käytännönläheisiä vinkkejä, jotta voit edistää ravitsemuksella terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Ravintoasiat ovat aina yksiköllisiä, sillä siihen vaikuttaa niin moni asia yksilön kehonkoostumuksesta liikuntatottumuksiin. Väitämme, että yhtä yksittäistä ohjetta ei voida antaa, joka toimisi suurelle joukolle ihmisiä, kun otetaan huomioon mahdolliset allergiat ja sairaudet puhumattakaan tavoitteista. On kuitenkin olemassa ns. suuria linjoja ja ohjeistuksia, joita noudattamalla voidaan löytää toimivia ja terveellisempiä tapoja pitää ravitsemuksesta huolta ja parantaa terveyttä. Oman kehon tunteminen ja ymmärtäminen on erittäin tärkeä osa, kun mennään syvemmälle ravitsemuksen osalta.

Toivomme, että tämä opas saa Sinut ajattelemaan energiankulutustasi, löytämään rennon, mutta merkityksellisen asenteen ravintoa kohtaan ja parantamaan terveyttäsi ravitsemuksen osalta.

Toivotamme Sinulle hyvinvoivaa matkaa!