Valmentajat

Katja Kesti

Olen ammatiltani lisensoitu personal trainer ja ravintovalmentaja, ja tehnyt valmennustyötä täydestä sydämestäni vuodesta 2012 saakka. Mitä pidempään olen valmentanut, sitä vahvemmaksi on käynyt haluni auttaa muita. Erityinen mielenkiinnon kohteeni on ravitsemuspuolella.

Opetan Sinua syömään paremmin, ja kerron Sinulle miten tärkeää on, että asetat itsesi ja oman hyvinvointisi etusijalle.

On mahdollista, että olet kenties jo muutaman kiertotien matkallasi kokeillutkin, olet saattanut hyvinkin tehdä virheitä – kukapa ei olisi. Mutta erityisen tärkeää on säilyttää usko siihen, että Sinä onnistut, Sinä pystyt siihen. Tarvitset vain hiukan oikeanlaisia työkaluja, vähän tukea, apua ja ammattilaisen vinkkejä, jotta uskosi ei horju vaikeinakaan hetkinä.

Saat minulta tietoa, käytännön vinkkejä ja työkaluja siihen, miten otat painon haltuusi ja hyppäät kuskin paikalle arjessasi. Saat selviytymistyökaluja hankaliin hetkiin, juhliin ja erikoistilanteisiin, ja opit, ettei ole tarpeen tuntea syyllisyyttä tai morkkista siitä, jos kaikki ei ehkä mennytkään kuten Strömsössa.

En lupaa Sinulle poppaskonsteja, en pikadieettiä enkä superkuureja, mutta lupaan, että ottaessasi käyttöösi kertomani vinkit ja opit, näet takuulla eron peilikuvassasi.

Koulutus mm. 

 • Lisensioitu Personal Trainer (Trainer4You)
 • Lisensioitu Ravintovalmentaja (Precision Nutrition, level 1)
 • Kuntosalivalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja

Anna Ruostepuro

Olen 36-vuotias puhelias kolmen lapsen äiti, joka on ajautunut liikunta-alalle tyypillisesti oman harrastuneisuutensa kautta. Henkilökohtaisena valmentajana olen tottakai tiukka ja periksiantamaton, mutta samalla myös kekseliäs ja ymmärtäväinen. Asiakaskuntani on kirjava ja koostunut niin reumaa sairastavista ja elinsiirtojonopotilaista perinteiseen lihaksenkasvattajaan ja keski-iän ylittäneeseen laihduttajaan.

Vahvuuteni valmentajana on monipuolisuus sekä kokonaisvaltaisuus. Haluan huomioida kokonaisuuden, en pelkkää treeniä. Nykyelämä on yhtä ohituskaistaa, ja siihen pyrin myös antamaan apua. Itsensä hyväksymiseen, uneen, ravintoon, stressin hallintaan ja rentoutumiseen. Nämä kaikki huomioiden päästään haluttuihin lopputuloksiin, olivat ne lihaksen kasvatus, painon pudotus tai stressin vähentäminen tai tunnesyömisen lopettaminen.

Valmennuksessani pääsee siis sekä koviin treeneihin kiinni, mutta tarvittaessa tai halutessaan myös kevyempään kehonhuoltoon, joogaan ja kehonpainoharjoitteluun.
Osaan myös samaistua sekä suuriin painonpudotuksiin, elämäntapamuutoksiin kuin lapsiperhearjen kiireisiin. Been there, done that.

Ikuisuusmottoni on; Ulkonäkö on sivutuote. Se kulkee rinnalla, mutta ei ole elämäntapamuutoksen ja liikunnan johtotähti. Silloin se tuo pysyviä tuloksia, kun motiivina on hyvä olo pelkän ulkonäön sijaan. Käynnistetään siis yhdessä hyvä olo.

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Painonnoston ohjaajakoulutus 1 PNOK1
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Jussi Lotvonen

Jussi on 1981 syntynyt paratriathlonisti Oulusta. Jussi on harrastanut urheilua 4-vuotiaasta saakka, jolloin hän aloitti jääkiekon. Jussi pelasi jääkiekkoa aktiivisesti divisioonatasolla, kunnes vuonna 2006 elämä teki täyskäännöksen. Tällöin vaarattomana pidetyn urheiluleikkauksen yhteydessä, vasemmasta jalasta löydettiin syöpä, jonka seurauksena Jussin vasen jalka amputoitiin säärestä. Triathlonissa Jussi kilpailee pääasiassa maailmalla; kiertäen maailman cuppia ja arvokisoja. Triathlonin pariin Lotvonen siirtyi kokonaan yli puoli vuosikymmentä sitten.

Valmennuksesta Jussilla on vuosien kokemus mm. jääkiekosta, salibandystä ja triathlonista. Ensimmäiset valmennuskoulutukset Jussi on käynyt jo vuonna 1997. Jussi on myös TRIBase-valmennuspalvelun toinen valmentaja.

 


Jarno Väistö

Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer, jonka sydäntä on erityisen lähellä sekä vasta-alkajien johdattaminen liikunnan pariin että kokeneempien treenaajien kiusoittelu uusilla jipoilla. Olen toiminut valmennuksen ja liikunnanohjauksen alalla vuosia ja liikuttanut kirjaimellisesti kaikenikäisiä vauvasta vaariin. Erilaisten seniori-, vauvajumppa-, painonpudotus-, sekä voimaharjoitteluryhmien suunnittelun ja toteutuksen ohella vankkaa käytännön osaamista on kartuttanut oma monipuolinen treenitaustani.

Erityisosaamiseni keskittyy kuntosaliharjoitteluun niin perinteisessä kuin toiminnallisessa muodossa, mutta kanssani onnistuu myös mikä tahansa ravinto-ohjauksesta ja kestävyysliikunnan järkevöittämisestä elämäntaparemonttiin tai peräti kokonaisen yrityksen työhyvinvointiratkaisuun. Olen aina pitänyt erityisessä arvossa työtä, jossa tulokset näkyvät. Sinun tavoitteesi ovat siis myös minulle tärkeitä. Otetaan ne tosissaan, mutta pidetään pilke silmäkulmassa. Oli tarpeissasi sitten yksittäinen konsultaatio tai pitkäjänteinen valmennussuhde, halusit sitten harjoittelun käyntiin tai treenin suvantovaiheen nujerrettua, olen rinnallasi opettamassa, kannustamassa ja tarvittaessa rääkkäämässä – takuinani hyvä olo ja kehitys!

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You, EHFA
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You
 • Fasciarullausohjaaja